Македонија

„Свирете ја Зајди, зајди“ за Драган – Последен поздрав на музичарите со Драган Вучиќ (ВИДЕО)

Пејачката Олгица Христовска, заедно со група музичари, а предводени од диригентот Љупчо Мирковски се збогуваа со својот пријател Драган Вучиќ со видео за песната „Свирете ја зајди, зајди“.

„Твојата музика никогаш нема да зајде“ порачаа пријателите на Вучиќ. „Свирете ја зајди, зајди“ победи на „Макфест“ во 1992 година.

Прочитајте и...  Официјално: Драган Вучиќ почина од коронавирус

Најпопуларно

To Top