in

Таткото на берберот: Јас да се прашувам синот треба да го обесат

Семејстовото на Нинослав Јовановиќ по барање на полицијата го посети во полиција.Иако тие не сакале биле замолени за да му донесат чисти алишта бидејќи неговите требало да одат на ДНК анализа.

Братот, синот и таткото се револтирани и воопшто не го жалат бидејќи направил тешко дело.

Беше свртен со грбот кога влеговме во ќелијата. Полицаецот му рече да се сврти. Тогаш му рековме „како не ти се срам“. Помладиот син му рече дека сега го гледа и никогаш повеќе, Не кажа ни збор. Сам го избра патот по кој ќе оди. Јас да се прашувам би одговарал по турски закони-со бесење-раскажува таткото.

Прочитајте и...  Почина кошаркарската легенда Бора Станковиќ

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote