in

ТЕСТ: Како ја свиткувате дланката? Вашиот одговор открива каква личност сте!

Според експертите, говорот на телото најдобро го открива карактерот на една личност, нејзиниот начин на размислување, како и принципите по кои живее.

Токму ваков е и нашиот денешен краток тест, кој на забавен и креативен начин може да открие детали за вашиот карактер.

Добро погледнете ја фотографијата и одговорете на прашањето:

Како ја свиткувате дланката? Значењето на вашиот одговор може да го пронајдете веднаш под фотографијата.

Дланка бр. 1

Активна и чувствителна личност. Од една страна сте неверојатно храбри и секогаш подготвени да преземете иницијатива, а од друга страна, лесно може да ве повредат.

Бидете внимателни со останатите да не ја искористат вашата добрина.

Дланка бр. 2

Амбициозна личност, која понекогаш ниту самата не е свесна за своите способности и убавината што ја поседува.

Не секогаш знаете сами да го цените својот труд. Останатите сметаат дека не сте многу вешти во криењето на чувствата.

Дланка бр. 3

Интровертна личност. И покрај големото друштво и многуте познанства, вие сепак, поголемиот дел од времето го поминувате сами, со вашите најдлабоки мисли.

Ве лути туѓата глупавост и некултура.

Прочитајте и...  ФОТО: Оваа најсекси баба има 4 внуци, а изгледа како „авион“!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote