in

Топ 10 места во светот кои треба да ги посетите во зима

За сите оние кои уживаат во снегот подготвивме 20 дестинации кои дефинитивно вреди да се посетат.

Берн, Швајцарија

Кируна, Шведска

Gullfoss, Исланд

Northern British Columbia, Канада

Alcázar de Segovia, Шпанија

Кападокија, Турција

Патагонија, Аргентина

Национален парк Torres del Paine, Чиле

Рила, Бугарија

Lapland, Финска

Прочитајте и...  Затворски остров – единственото место во светот каде ќе сакате да бидете „затворени“

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote