in ,

Топ 20 најслатки животни во светот

Неројатна работа е тоа што на оваа голема планете не мора да живееме сами, туку неа можеме да ја споделиме со огромен број извонредни, разновидни животни. Додека некои од нив изгледаат застрашувачки, други изгледаат симпатично и слатко, па решивме да направиме една листа на топ 20 најслатки животни во светот.

#20 Мрзливец

#19 Нилски коњ

#18 Лори

#17 Камелеон

#16 Меркат

#15 Коала

#14 Пингвин

#13 Црвена панда

#12 Делфин Белуга

#11 Риба-кловн

Прочитајте и...  Бизнисмен ја подарил својата куќа за да од неа направат засолниште за животни

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote