in

Три хороскопски знаци со непогрешлива интуиција

Интуиција е способност да донесеме некоја правилна одлука според некое свое внатрешно чувство, како и можност да почувствуваме нешто што би не предупредило да престанеме да правиме одредена работа или да се повлечеме навреме.

Прочитајте кои знаци од Зодијакот ја имаат таа привилегија да имаат најизразена и најинтензивна интуиција која, за среќа, кај нив е секогаш во право.

Скорпија

Скорпијата е знак кој има изразено чувство речиси за сè и точно знае кој за што размислува само со еден упатен поглед. Изгледа како тие сè да проживуваат од некаква длабочина, па затоа имаат голема способност да препознаат што следно ќе се случува.

Свесно преземаат ризик, иако интуицијата им кажува што и како ќе биде во таа одредена ситуација. Скорпиите сакаат возбудливи ситуации во кои има многу акција и од таа причина понекогаш не сакаат да го послушаат внатрешниот глас, а тоа најмногу се случува во љубовниот живот.

Стрелец

Интуицијата на Стрелците стагнира, се додека не пронајдат некоја внатрешна хармонија самите со себе. Кога ќе се случи тоа, тогаш интуицијата им проработува и тоа со големи размери.

Прочитајте и...  15 работи кои само Стрелците можат да ги разберат

Нивната интуиција е поврзана со внатрешното задоволство, па ако не го пронајдат, таа нема да им биде доволно развиена за да им укаже да внимаваат на некоја лоша или добра работа.

Риби

Рибите се духовно многу развиени и често им се случува да сонуваат некои работи кои им покажуваат нешто важно, на пример важно случување кои им претстои во иднина или некои работи поврзани со здравјето или љубовта кои подоцна навистина и ќе се остварат.

Претставниците на знакот Риби многу го почитуваат својот внатрешниот мир, како и задоволството коешто расте во интуиција, која потоа ги води кон она што го претчуствуваат. Нивното мото е „јас чувствувам дека“, кое всушност и ја опишува нивната способност и изразена интуиција.


Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote