in

Тунел за дезинфекција во Турција (ВИДЕО)

Во Труција е поставен тунел за дезинфекција кој додека се движите по улица можете да го користите.

https://www.facebook.com/ohridvesti/videos/1102061810132085/
Прочитајте и...  За еден ден заработил 5 милијарди долари, еве како

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote