Македонија

УКИНАТ полицискиот час

Од утре, среда, 27 мај престанува со важење одлуката за забрана за движење на целата територија, т.е. полицискиот час, соопшти техничкиот премиер Оливер Спасовски на прес-конференцијата во 19 часот.

Прочитајте и...  Предупредување: Мајка тренира дете да напаѓа миленици, „печали“ од тужби кон сопствениците

Најпопуларно

To Top