in

Уметник не враќа во детството со креативна замисла на нашите херои

Нашите топли спомени од детството најверојатно се исполнети со цртани ликови за кои некогаш посакувавме да станат реални. Дито фон Тиз оживеа многу популарни цртани ликови преку илустрации, почнувајќи од слаткиот Плуто, па се до веселиот Скуби-Ду.

Плуто

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Пинк Пантер

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Мики Маус

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Калимеро

Багс Бани

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Којотот Вајл Е.

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Гуфи

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Жабата Кермит

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Пајо Паторот

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Фердинанд

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Мачкат Азраел од Штрумфови

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Кравата Кларабел

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Робин Худ

Снупи

Скуби-Ду

Матли

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

По

Мачката Чешир од Алиса во земјата на чудата

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings

Патрик

An Artist Reimagined Our Childhood Cartoon Characters as Real-Life Beings
Прочитајте и...  50 години од смртта на легендарниот Џими Хендрикс - Приказна за најдобриот гитарист на сите времиња

Што мислите?

1 Поен
Upvote Downvote