in

Уметник претвора вистински школки во прекрасни украсни чинии

Уметникот Мери Кенјон користејќи школки изработува чинии кои изгледаат како некое изгубено богатство.

Никогаш не би претпоставиле дека овие чинии се изработени од вистински школки пронајдени на плажа бидејќи Мери од нив прави вистински уметнички дела кои на прв поглед изгледаат вештачки.

Прочитајте и...  22 неверојатни фотографии кои ги прикажуваат фазите на развој пред да се роди бебето

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote