in

Уметност или вандализам? Погледнете што направил овој уметник со сообраќајните знаци

Францускиот уметник Клет Абрахам, две години “украсувал” сообраќајни знаци во различни градови низ Европа, давајќи им хумористична нота – погледнете како изгледаат некои од нив.

Прочитајте и...  Големиот контраст на светот во кој живееме преку 32 фотографии

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote