Галерија

Уникатни фотографии од уметник кој замислува свет во кој џиновски животни живеат меѓу луѓето

Мистериозен Јапонски уметник кој се претставува под псевдонимот Ariduka55 на социјалните мрежи создаде слики кои не носат надвор од овој свет и ни го одземаат здивот.

Идејата дошла од анимираните филмови „Принцезата Мононоке“ и „Тоторо“.

Прочитајте и...  Tврдоглави сопственици на куќи одбиле нив да ги продадат и се соочиле со ужасни последици

Најпопуларно

To Top