in

Вака изгледа кога природата ќе си го врати своето (ГАЛЕРИЈА)

Можеби мислиме дека оставаме трага на Земјата, но тоа е само привремено. Со текот на времето, мајката Природа ги враќа своите изгубени територии и не можеме да направиме ништо во врска со тоа. Овие фотографии се доказ за тоа!

Прочитајте и...  Запознајте го Пепеланџело- руска уметничка го црта ликот на Пепе во највеличенствените дела

Што мислите?

1 Поен
Upvote Downvote