in

Вака наместени, алиштата побрзо ќе се исушат

Корисничка на познатата платформа Редит споделила трик кој што таа редовно го користи за да стави што е можно повеќе облека на сушалката, а Интернетот буквално полуде по нејзиниот генијален метод.

Иако поглемиот дел од луѓето после перењето на облеката, се соочуваат со проблем како најефективно да ги распоредат и закачат алиштата за да побрзо се исушат, особено ако сушњето е дома или на балкон, користејќи сушалки, а повеќето го правиме на класичниот и единствен начин што го знаеме.

Но, тука е Редит корисничката потпишана како ‘tinycatssays’ , а нејзиниот генијален метод се состои во тоа што користи штипки и не ја префрла облеката преку жиците, туку го прикачува паралелно, како што можете да видите на самата фотографија. Така максимално го користи просторот, облеката е уредно прикачена и се суши уште побрзо.

Прочитајте и...  Едноставен трик: Како тавата да остане чиста по пржењето?

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote