in

Вдовец чија сопруга починала од рак ги обнови свадбените фотографии со нивната ќерка

Во март 2011 година, Али Нунери била дијагностицирана со рак. За жал, по долга и храбра битка таа починала во ноември 2011 година. Таа зад себе ги остави нејзиниот сопруг и нејзината мала ќерка, Оливија. Поминаа години од нејзината смрт, но тоа не ја запрело болката на нејзиниот сопруг и ќерка.

Погледнете ги прекрасните фотографии, но најпрво земете една салфетка, ќе ви треба.

Откако неговата сопруга починала, со години размислувал дали да ја продаде куќата што заедно ја купиле.

Ја купиле еден ден пред нивната свадба и имала големо место во неговото срце.

Кога дошло време да ја продаде куќата, сакал да направи нешто посебно. Нешто по кое ќе го памти тоа посебно место.

Па, тогаш решил да направи прекрасна фотосесија во празната куќа со неговата ќерка. Фотосесија слична на таа од неговата свадба.

Прочитајте и...  Ќе ве насмее: Жена на комичен начин пресоздава фотографии од славните

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote