Видео

ВИДЕО: Алигатор фатен на камера како пробува да ѕвони на ѕвонче

Алигатор од два метри фатен на камера како пробува да ѕвони на ѕвонче. Погледнете го целото видео:

Прочитајте и...  Неверојатна трансформација: Кутриња кои добија втора шанса за среќен живот

Најпопуларно


To Top