Случувања

ВИДЕО:Антониа Гиговска ја нарекоа чудото од Македонија – погледнете го настапот

Антониа Гиговска продолжува со своите неверојатни настапи на музичкото талент шоу “Пинкови ѕвездички”.

– “Големо благодарам на чудото од Македонија, кое наскоро ќе започне да растура по Балканот. Овој квалитет го заслужува тоа”, рече Милан Станковиќ за настапот на Антониа.

Погледнете го нејзиниот настап:

Прочитајте и...  12 парчиња накит кои се премногу застарени за да се носат во 2020 година

Најпопуларно


To Top