Видео

ВИДЕО: Билборд во Париз ги плаши пешаците кои поминуваат на црвено

Околу 4.500 пешаци годишно во Париз се жртви на сообраќајот и својата невнимателност. Колку пати ви се случило да поминете на црвено со мислата дека нема автомобили во близина или дека се брзате? Овие пешаци дефинитивно ја имаат научено лекцијата !

Прочитајте и...  Солзи радосници: Погледнете како оваа бабичка го дочека најновиот член на семејството

Најпопуларно


To Top