in

ВИДЕО: Брод плови низ средината на огромно торнадо

Бродот се брза за некаде и нема да дозволи едно торнадо да го сопре.

Прочитајте и...  Никогаш повеќе нема да пиете газирани сокови откако ќе го изгледате ова видео

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote