Видео

ВИДЕО: Човек паѓа од скала и се справува како шампион

Има голема среќа, повеќето незгоди со вакви скали се во голем дел трагични.

Прочитајте и...  Сакал да боксува против својата девојка, а по тоа што следело сфатил дека не ѝ е “ни до колена”

Најпопуларно


To Top