in

ВИДЕО: Децата ќе ве насмеат и разведрат: Бегаат од својата сенка, но има и јуначиња кои и се спротиставуваат

dete senka

Колажна видео-снимка која може да се нарече „Деца и сенката“ ќе ве разведри.

Децата се плашат од сенката, бегаат и плачат, но има и мали храбри јунаци кои и се спротиставуваат. А возрасните, нивните родители, гласно се смеат од играта на децата и нивната сенка.

Погледнете!

Прочитајте и...  ВИДЕО: Храбра мајка гуска го надмудри гладниот леопард

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote