in

(ВИДЕО) ЕМОТИВНА ПРИКАЗНА: По 48 години го сретна својот син

Тај- Нга Ти Ниблет на своите 17 години била бремена од Американец поради што нејзиниот татко не дозволил да го задржи бебето. 

Кога таа го родила Кирк тој веднаш е однесен во сиропиталиште, а неговиот татко дури не ни знаел дека има син.

По две години детето е посвоено од виетнамско семејство, а цел свој живот растел убеден дека неговите биолошки родители се убиени во војната.

Во 2015-та година Тај се регистрирала на сајт кој ги спојува децата со родителите. Кирк се регистрирал на овој сајт две години подоцна, благодарение на што тие дојдоа еден до друг.

По  48 години, мајката и синот повторно беа заедно.

Прочитајте и...  ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Доказ дека кучињата се посовесни од луѓето во сообраќајот

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote