in

ВИДЕО: Интересен начин да проверите дали вашите батерии се уште работат

Едноставниот електромагнетен „воз“ бара само неколку батерии, бакарна жица и магнети.

Прочитајте и...  Јапонци ја пеат „Брала мома капини“ - спот кој мора да го видите!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote