in

ВИДЕО: Како изгледа сурфање на најголемиот бран на светот

“Lucas Chianca ‘Chumbo’ е Бразилски сурфер кој сурфа на огромен бран во Назаре, Португалија. Бранот во Назаре се смета за најголем на светот.”

Прочитајте и...  Прва помош при опасност на плажа: Ежови, медузи, морски пајаци...

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote