Видео

Видео кое ќе ви го разнежни срцето: Лавот татко за прв пат го гледа своето бебе

Зоолошката градина од Денвер сподели видео со кое ги разнежни срцата низ целиот свет. Во него, можете да видите малку лав како игра во неговиот простор, и иако младенчето е главна ѕвезда на видеото, има нешто друго што ги воодушеви луѓето кои го гледаа ова слатко видео.

Имено, најинтересен момент за нив беше кога таткото Лавот дојде и слезе за детално да го запознае своето бебе. Тогаш, двегодишниот лав Тобијас, всушност, го запозна за прв пат својот мал наследник.

Прочитајте и...  Позитив на денот: Видео кое покажува дека љубовта на децата е безгранична

Најпопуларно


To Top