in ,

ВИДЕО: Кутре на кое и две ноџиња му се доволни за да ужива во животот

Данкан Лу Ху, боксер со весел дух и само 2 ноџиња заради вроден деформитет, му докажа на светот што значи да имаш добра волја и покрај физичките препреки.

Данкан сè уште е млад и се навикнува на состојбата во која е, но сепак нема проблем да ужива во животот, онаков каков што е.

Неговиот сопственик неодамна го објави ова феноменално видео на YouTube снимано со GoPro камера, која детално го доловува целосното доживување.

-Данкан има количка, но тој едноставно не може да ја трпи, му пречи. Затоа го ослободивме да оди на двете ноџиња и беше посреќен од било кога, раскажува гордиот сопственик на овој мал херој.

Не пропуштајте го видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=xaM-xXgl4Bs


Прочитајте и...  ВИДЕО: Слушнете како овие фоки пеат познати песни

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote