Видео

ВИДЕО: Маче не престанува да го гушка кучето кое не го виделo 10 дена

Кој вели дека кучињата и мачките се најголеми непријатели? Понекогаш знаат да бидат најдобри пријатели. Доказ за тоа е и мачето Џаспер кое едвај издржало 10 дена разделено од својот најдобар пријател, кучето Боуз.

Тоа може да се види по пречекот кој му го приредила кога тој се вратил дома.


Прочитајте и...  Страдате од депресија? Дозволете оваа анимација со куче да ви помогне да се справите

Најпопуларно


To Top