Видео

ВИДЕО: Мачка трча на справа, а потоа се случува нешто неочекувано

Трчањето е тешка работа. Колку и да пробуваше мачето Пипа да биде во тек со нејзината сопственичка, не можеше. Погледнете што се случува во видеото.

Прочитајте и...  ВИДЕО: Збунето куче не може да си ја најде сопственичката, која се крие само со шал

Најпопуларно


To Top