Видео

ВИДЕО: Момче користи ракета за да извади млечен заб

Ова мало детенце имало млечен заб пред паѓање, па одлучило да го извади на многу креативен начин. Погледнете го видеото и уверете се !

Прочитајте и...  Ова мало прасенце кое обожава чешкање ќе ви го разубави денот!

Најпопуларно


To Top