Видео

Видео на денот: Мачки кои молат за внимание од своите газди

Мачињата се меки, слатки и топли суштества. Исто, понекогаш се најздодевните суштества на планетата кои не знаат што е приватност. Но дел од нивните досадувања се начини на кои тие искажуваат љубов. Уживајте во оваа компилација видеа од мачиња жедни за внимание!

Cats wants affection 🏩👀

If you care, I will stay on earth !

Gepostet von Cute Cats am Dienstag, 18. Februar 2020
Прочитајте и...  Научете да ги разберете детските цртежи: Важно е каде е Сонцето и која боја е доминантна

Најпопуларно

To Top