Видео

ВИДЕО: Најдраматичната змија што некогаш ќе ја видите

Глумењето смрт е чест одбранбен механизам кај многу животни. Кога се загрозени, некои животни ќе останат неподвижни за да избегнат предатори. Оваа змија покрај тоа што се преправа дека е мртва, глуми и трагична болна смрт.

Погледнете го перформансот кој заслужува Оскар:

Прочитајте и...  Необично пријателство помеѓу група орангутани и видри во белгиска зоолошка градина

Најпопуларно


To Top