in

(ВИДЕО) Најслатките солзи и урнебесни реакции: Дечиња дознаваат дека ќе добијат брат или сестра, но тоа воопшто не им се допаѓа

„Мама е бремена“, „Ќе добиеш братче“, „Ќе ти родам сестричка“.

Да, сите овие информации се прекрасни вести. Но, тие воопшто не им се допаѓаат на овие дечиња.

Дел од нив воопшто не сакаат ново бебе, другите плачат затоа што не им се допаѓа полот на бебето кое доаѓа.

Овие дечиња плачат, но нивните реакции се урнебесни.

https://www.facebook.com/youarepeachy/videos/643910259458764/?v=643910259458764
Прочитајте и...  Што значи да се биде мајка?- Краток анимиран филм во кој сите мајки ќе се пронајдат

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote