in

Видео: Оваа изведба ќе ве наежи

Ова видео има повеќе од 40 илјади прегледи , а познатиот Андруш Ангелковски напиша

„Мајче моја..Поздрав до сите мајки ама едноставно убиствено“

andrus

Погледенете ја изведбата

https://www.facebook.com/andrus.angelkovski/videos/2149337465126341/
Прочитајте и...  ВИДЕО: Продавница за домашни миленичиња тајно ги заменува сите миленичињата со бездомни животни

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote