in

ВИДЕО: Практични трикови за шиење

Не мора да сте посебно талентирани за работа со игла и конец, или пак, со машина за шиење, за овие трикови да бидат успешни и во Вашиот случај. Навистина може да Ви се најдат во некоја ситуација.

https://www.facebook.com/sewingtricks.info/videos/680099982407791/?sfnsn=mo


Прочитајте и...  ВИДЕО: За неколку минути илјадници пчели му го нападнале автомобилот

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote