in

ВИДЕО: Прекрасен настан во Охрид – елен плива во Охридско Езеро

Мало еленче кое најверојатно се cпуштило од планината Галичица, плива во водите на Охридско Езеро кај Свети Наум.

Прочитајте и...  ВИДЕО:Камионџија предизвикува Ламбурџини на трка, резултатот ги изненади сите!

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote