Видео

ВИДЕО: Работник на гробишта ја прегледал снимката од претходниот ден – не можел да си поверува на очите

На снимката се гледа како стадо од 400 крави ја буткаат оградата и влегуваат на гробиштата, оставајќи голем неред и оштетени гробови зад себе.

Животните завршиле на гробиштата, откако се вознемириле на соседното поле, па од страв почнале да бегаат. Сопственикот на стадото, се согласил да ги покрие трошоците за штетите и да плати за поцврста ограда.

Погледнете сами што снимила камерата…

Прочитајте и...  ВИДЕО: Билборд во Париз ги плаши пешаците кои поминуваат на црвено
Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Најпопуларно


To Top