in ,

Видео: Што се случува доколку пробате да фотокопирате банкнота од 50 евра

Тој користел банкнота од 50 евра, а резултатите се изненадувачки.

По првиот обид за копирање, копијата од банкнотата по себе имала бели линии по цела должина, Тогаш тој одлучил да проба да додаде уште еден предмет за копирање за да види што ќе се случи.

Во третиот обид тој прекрива дел од банкнотата со бела трака и конечно успева да го измами скенерот , но е очигледно дека дел од банкнотата е прекриен.

Прочитајте и...  Пред својот 100-ти роденден: Ветеран направи нешто неверојатно за докторите кои се борат против коронавирус

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote