in

(Видео) “Ти ги изедов сите чоколади”: Го дочека синот со шoк вести, а неговиот одговор ја изненади

Да му ги изедете чоколадите на детето е ризичен потег со несогледиви пocледици. Сепак, оваа мајка сакала да учествува во предизвикот од Џими Кимел и да види како ќе реагира нејзиниот син кога ќе му каже дека ги изела чоколадите додека тој спиел.

-Бев многу гладна и ги изедов сите чоколади, лажеше мајката, додека детето ја гледаше со неверување.

-Ти само се шегуваш… вели детето, но мајката продолжи да го убедува. Иако сите деца во тој момент би се pacплакале, ова дете тоа навистина добро го поднесе, појде до фрижидерот и и’ покажа на мајката што се има внатре.

-Требало да јадеш нешто од тука, ја посоветува синот. -Жал ми е, продолжи да лаже мајката, но тогаш следеше неверојатен одговор.

-Не треба воопшто да ти биде жал. Мамо, јас не ти се лутам. Во ред е, рече момчето и ја прегрна неговата мајка.

Прочитајте и...  Хендикепирана минијатурна кравичка може да оди за првпат со помош на количка

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote