Видео

ВИДЕО: Велосипед направен целосно од дрво – дури и подвижните делови

Погледнете како овие двајца другари изградија велосипед целосно од дрво – дури и подвижните делови.

Прочитајте и...  Видео: Топ 10 плажи на вториот крак на Халкидики

Најпопуларно


To Top