in ,

ВИДЕО: Збунето куче не може да си ја најде сопственичката, која се крие само со шал

Мејсон, кучето, не можеше да си ја пронајде сопственичката дури и кога гледаше директно во неа. Сопственичката стоеше мирно во еден кош, покриена само со шал, ама Мејсон не можеше да сфати што се случува. Кога конечно ја пронајде, скокна од возбуда. Видеото можете да го видите подолу:

Прочитајте и...  Оваа студија покажа дека луѓето покажуваат повеќе емпатија за кучињата отколку за луѓето

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote