in

Вистината зад долгогодишните врски прикажана низ 30 брутално искрени илустрации

Вистината е дека секоја врска, онаква каква што е, е неред. Понекогаш ќе ви се чини дека вие и вашиот избраник сте на врвот на светот и ви е судено да бидете заедно.  Другпат пак, ќе посакувате никогаш да не се сретневте.

Тајната на долгите врски или бракот е двајцата да бидете посветени. Каде што постои целосна посветеност, таму има потенцијал врската да трае вечно. Тоа значи дека и кога ќе стане тешко мора да ги запрегнете ракавите и да работите на случајот.

Личност која добро го познава сето ова е Аманда Олеандер – артистка од Лос Анџелес која е во посветена врска. Таа сака да го прикаже функционирањето зад затворени врати. За да ја задоволи љубопитноста ќе прикаже неколку илустрации низ кои ќе видиме како се функционира во една долга врска.

Таа и нејзиниот дечко се во врска три години. Нивната поврзаност ја опишува како „магична“.

„Пред да го запознам Џои, ако некој ми кажуваше дека нивната врска е како нашата немаше да верувам. Не е ништо помалку од чудесно. Никогаш не ни е доста од самите себе. Никогаш незнаев да ги опишам моментите кои што ни се случуваат далеку од очите на сите, па затоа ги нацртав.“

Прочитајте и...  10 нежни илустрации кои го прикажуваат мајчинството

Секој од нејзините цртежи е инспириран од различна приказна.

Погледнете повеќе на следната страна.

Што мислите?

-2 Поени
Upvote Downvote