in

Вистинската инспирација за „Македонско девојче“

Невенка Росоманова – Томовска е вистинското македонско девојче кое било инспирација за Јонче Христовски да создаде еден од најголемите македонски хитови.

Видеото е сопственост на Види Вака

Прочитајте и...  Еве како келнерите ја замислуваат својата работа кога повторно ќе се отворат кафулињата (ВИДЕО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote