Македонија

Во здраво тело здрав дух: Вежбајте со Талат од „Преспав“ на тетовски начин

ТВ-серијата „Преспав“ на хумористичен начин се обидува да ги мотивира гледачите да вежбаат во домашни услови за време на карантинот.

Вежби:
Вртоглавици
Истегнување
Перење голф
Возење голф
Пумпање гума
Склекови
Во диско
Макарена
Мамбо
Кревање на тегови
Чучњеви
Поздравување
Берење, кинење
Сукање
Свадба

Прочитајте и...  Рецепт за добросостојба на телото и паметот: Позитивен став, храна, вежбање и чај

Најпопуларно

To Top