in

Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин, па не можеше да не се насмее

Кети Тер, позната водителка во американската телевизија Ен Би Си децата ги донела на работа – и целата нација дозна за тоа.

2016225 screenshot 3 ls 235672

Кети ги читаше ударните вести кога се доближи нејзиниот син сакајќи да ја праша нешто.

Прво благо го тргна, но малечкиот не се збуни. Ја крена раката, и и ја стави на рамо и со „мамо, мамо“ сакаше да и го сврти вниманието на себе.

„Се извинувам, ги донесов децата во студиот“, се насмеа Кети го поглед барајќи некој од колегите за да го преземе детето подалеку од кaмерите.

Прочитајте и...  Болести што се лекуваат со патувања

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote