Македонија

Забавни активности што може да ги правите со децата во самоизолација

Додека се во сила мерките за заштита од корона вирусот, меѓу кои распуштањето на градинките и училиштата и самоизолацијата, поминете го времето со децата дома на најкреативен начин што можете.

Во зависност од возраста на децата, одберете ги соодветните активности и не заборавајте дека со многу од нив, децата се забавуваат, но исто така и учат.

Ви ги предлагаме овие забавни и поучни активности со кои ќе го направите времето поминато дома со децата незаборавно.

Прочитајте и...  Децата кои поминуваат повеќе време играјќи надвор се ментално поздрави од кога ќе пораснат

Најпопуларно

To Top