in

Заборавена молитва која ги повикува сите благослови, спокој кој им е потребен на сите

Постои еден специфичен облик на молитва кој во денешно време скоро е заборавен, а која има неверојатна способност да ја подигне вашата свест на едно повисоко ниво и да во вашиот живот да ви даде подлабоко значење и цел.

woman praying 0

Оваа “молитва” ќе ви го овозможи тоа што навистина ви е потребно во материјална и нематеријална смисла и ќе ви донесе вистинска благосостојба без оглед на околностите околу вас.

Таа не се состои од повторување на научени зборови кои ги изговарате по навика за да остварите некоја корист. Тоа е молитва која не подразбира вербална форма на говор, туку нејзе ја одредува и оформува степенот на благодарност кој го чувствувате во животот.

Под тоа не се мисли на површинската благодарност која зависи од тоа дали моментално работите ви се одвиваат како што сакате или не.

Прочитајте и...  Сите ги сакаме луѓето родени во декември: Тие се најискрени личности со големо срце

Што мислите?

1 Поен
Upvote Downvote