Македонија

„Зајди,зајди“ во спектакуларна изведба на Душан Свилар (ВИДЕО)

Во 2007 година, Душан Свилар првпат се појави на сцената на Гранд во регионалното музичко „Ѕвездите на Гранд“.

Многумина му „замеруваа“ на неговата срамежливост и повлеченост истакнувајќи дека нема да биде ѕвезда. Меѓутоа, други го нарекуваа новиот Здравко Чолиќ.

И токму тоа срамежливо момче, го покажа најдоброто од себе и ја однесе победата на „Ѕвездите на Гранд“ во 2007/2008 година.

Погледнете ја прекрасната изведба на годинешната Светосавска академија во Белград:

Прочитајте и...  ВИДЕО: Свештеник рекол дека дебелите жени не одат во рајот, па една жена го турнала од сцената

Најпопуларно

To Top