in

Жена крадела мачки од соседите и ги претворала во крзнени палта

Група жители на Вако, Тексас забележале дека нивните мачки започнале да исчезнуваат.

Во исто време, забележале дека една од нивните сосетки, 85 годишна жена започнала да носи убави крзнени палта.

Групата жители најмила приватен детектив и она што тој го открил е навистина вознемирувачко.

Оваа жена ги собирала мачките во нејзиниот подрум. Штом ќе ги зароби, таа ќе ги одере и ќе го искористи крзното за да си направи крзнено палто. Месото од мртвите мачки го користела за да привлече нови.

Таа се соочила со полицијата и првично ги отфрлала обвиненијата. По некое време, признала.

Оваа злобна жена сега служи само 18 месеци во затвор за нејзиното дело. Се вели дека користела од 18 до 20 мачки за само едно палто.

Прочитајте и...  Шампионка во гимнастика со Даунов синдром стана модел

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote