in ,

Жена постави фото кабина за птици во нејзиниот двор, а резултатите се извонредни

Сите ги сакаме птиците, симболот на слободата, но не сите ја виделе нивната убавина поради нивната природа доколку пробаме да им се доближиме или да ги допреме од страв да одлетаат.

Неодамна една девојка со име Лиза се обиде на еден интересен начин да биде што е можно поблиску до птиците во нејзиниот двор, поставувајќи камера која е опремена со сензор за движење, па ако дојде птица да јаде, камерата го детектира движењето и прави слика.

Но, овој процес траел долго време и секојдневно се правеле по околу 7.000 фотографии. Правејќи го ова долго време, сега таа има огромна колекција од различни прекрасни видови птици со смешни изрази и креативни пози од различни агли.

Погледнете уште 10 фотографии на следната страна.

Прочитајте и...  Првата традиционална викиншка свадба по 1000 години

Што мислите?

-1 Поени
Upvote Downvote