in

Жена си го бојадисува кучето розово, а третман ја чини 150 евра

„Моето куче е фабулозно како и јас, па затоа добива таков третман“, открива хип-хоп изведувачката.

0 CATERS DOG DYED PINK 01
PIC FROM Gwenneisa Iillard/Caters News – (PICTURED: Gwenneisa Iillard pays 150-175 dollars for her dog Hunny, the five-year-old Maltipoos hair to be dyed pink) – A hip-hop singer is hitting back at hercritics for dyingherMaltipoopink saying herdog is justasfabulous as her. Hunny, the five-year-old Maltipoo, is dyed regularly in some form of pink. Shehas become a sensation after being featured in hermoms music videos. Hunnys outlandish appearance has even earned her the name of doggie Beyonce from startling viewers andcommuters.SEE CATERS COPY

Хип-хоп изведувачката Гвенејса Лилард од Тексас своето 5-годишно куче редовно го бојадисува во различна нијанса на розово.

9852828 6708349 image a 1 1550226028353

Кучето стана сензација затоа што се појавува во нејзините музички спотови, но е забележително и по улиците.

zhena si go bojadisuva kucheto rozovo i tretman ja chini 130 evra foto 04

Но, заштитниците на правата за животните овој третман го прогласуваат за тортура.

Сепак, Гвенејса вели дека како што си ја средува својата коса секоја седмица, така прави и со крзното на нејзиното куче и тука не гледа ништо лошо. Tретманот за бојадисување на нејзиното куче ја чини 150 евра.

zhena si go bojadisuva kucheto rozovo i tretman ja chini 130 evra foto 11
Прочитајте и...  Првата жена ќе патува на Месечината во 2024

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote